• امروز : یکشنبه, ۱۱ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 1 December - 2024
52

برنامه ریزی چندساله دشمن برای جذب جوانان و نوجوانان

  • کد خبر : 610
  • 26 مهر 1401 - 11:49
برنامه ریزی چندساله دشمن برای جذب جوانان و نوجوانان
حجت الاسلام والمسلمین ملکی با تاکید بر تقویت ارتباط طلاب و روحانیون با مردم، گفت: دشمن سالها برای جذب نوجوانان و جوانان کار و برنامه ریزی کرده است تا آنان را از دست پدر و مادر و عالمان دین شناس خارج کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی، قائم مقام مدیر حوزه های علمیه کشور در نشست طرح تعالی معاونت تهذیب، در مدرسه علمیه مروی تهران گفت: ما یک ماموریت الهی داریم که باید آن را انجام دهیم؛ کسانی که مسیر طلبگی را انتخاب می کنند انسانهای بزرگی هستند که می دانند چه مشکلات و چالش هایی دارد، اما این مسیر که همان مسیر انبیاء است را انتخاب کرده اند. ما برای دفاع از دین و اهل بیت(ع) مسیر سخت را انتخاب کرده ایم و مرد سختی ها هستیم، لذا ابتدا باید، در حد خودمان نجات یافته شویم تا بتوانیم از دیگران دستگیری کنیم و آنها را نجات دهیم.

وی با اشاره به پیچیدگی موضوعات و ابعاد فرهنگی اجتماعی، قومیتی، شخصیت و فردی، ادامه داد: دشمن سالها برای جذب نوجوانان و جوانان کار و برنامه ریزی کرده است تا آنان را از دست پدر و مادر و عالمان دین شناس خارج کنند.

قائم مقام مدیر حوزه های علمیه کشور با تاکید بر تقویت ارتباط طلاب و روحانیون با مردم، تصریح کرد: در سیره رسول خدا(ص) بیش از یکصد نکته برای ارتباط با مردم وجود دارد که براساس «لقد کان لکم فی رسول الله اسوه حسنه» باید الگو قرار بگیرند. به عنوان نمونه پیامبر(ص) خوش برخوردترین، اهل وفا، اهل برنامه ریزی، اهل بذل و بخشش، مردم دار و … بودند.

وی با بیان این که طلاب نیازمند تهذیب و اخلاق هستند و اساتید بیشترین نقش را دارند، تصریح کرد: اساتید علاوه بر ارائه درس اخلاق، به صورت عملی نیز موضوعات اخلاقی را نشان دهند. این سیره به شکل روابط اجتماعی و عمومی عالمان بزرگ با عموم مردم خود را نشان داده است.

قائم مقام مدیر حوزه های علمیه کشور یادآور شد: اگر انسان خود را در معرض تربیت قرآنی دهد، صدها ماهواره و موارد شبیه آن نمی تواند تأثیری بر او داشته باشد. در قرآن آمده است «یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنْفُسَکُمْ وَأَهْلِیکُمْ نَارًا»، لذا انسان باید مراقب اطرافیان خود نیز باشد.

حجت الاسلام والمسلمین ملکی یادآور شد: تربیت دیدنی است و شنیدنی نیست؛ باید مردم نظم، عدالت، اعتدال، معنویت، ادب، خوش فکری و خوش ذهنی را در ما ببینند. ما روحانیون باید اشبه الناس به رسول خدا(ص) باشیم تا بتوانیم تأثیرگذاری داشته باشیم.

لینک کوتاه : https://tahzib.ismc.ir/?p=610

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.