• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
36
معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه در جمع طلاب تأکید کرد؛

لزوم استفاده از همه سرمایه های اخلاقی حوزه علمیه

  • کد خبر : 1208
  • 25 آبان 1401 - 9:56
لزوم استفاده از همه سرمایه های اخلاقی حوزه علمیه
حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری بر لزوم استفاده از همه سرمایه های اخلاقی حوزه علمیه تأکید کرد و گفت: بدون شک در مقام مدیریت کلان امر تهذیب این سیاست ضرورت دارد و اکتفا کردن به یک سلیقه خاص درست نیست.

حجت الاسلام و المسلمین محمد عالم زاده نوری در گفت‌وگو با طلاب مرکز جامع علوم اسلامی ولی امر بر لزوم استفاده از همه سرمایه های اخلاقی حوزه علمیه تأکید کرد و گفت: معاونت تهذیب موظف است از همه ذخایر معنوی و سرمایه های اخلاقی حوزه علمیه استفاده کند.

وی ادامه داد: این سرمایه های ارزشمند طیف رنگارنگی از اساتید هستند که جریان های مختلفی را پدید آورده اند؛ شاگردان اعلام اخلاقی معنوی مانند آیت الله بهجت، علامه طباطبایی، آیت الله سعادت پرور، آیت الله ناصری، آیت الله بهاءالدینی، آیت الله مصباح یزدی، علامه تهرانی، علامه حسن زاده آملی، آیت الله جوادی آملی، آیت الله ممدوحی، آیت الله مظاهری و امثال آنها همه برای ما عزیزند و ما وظیفه داریم همه این نیروی عزیز را در ارتقای اخلاقی معنوی حوزه بسیج کنیم و همه ظرفیت ها را به کار بگیریم.

معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه خاطرنشان کرد: از باب اینکه هر گلی بویی دارد، هر یک از این بزرگان رنگ و بوی معنوی و اخلاقی خاصی دارند که با استفاده از همه این ظرفیت ها نیازهای معنوی پوشش داده می شود و همه مخاطبان با انواع سلایق ها و علائق زیر چتر تربیت اخلاقی معنوی قرار می گیرند و علی‌رغم تفاوت درجات، همه این ها از استاندارد لازم برخوردارند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری تأکید کرد: بدون شک در مقام مدیریت کلان امر تهذیب این سیاست ضرورت دارد و اکتفا کردن به یک سلیقه خاص درست نیست و باعث محرومیت ما از سرمایه های متنوع اخلاقی و معنوی می شود.

وی تصریح کرد: بنده در طول دوران خدمت در معاونت تهذیب، خدمت عمده این عزیزان رسیده‌ام و از آنها درخواست یاری در مقام نظر و عمل کرده ام و بحمدالله همه این اساتید ارجمند استقبال کرده و ابراز لطف نموده اند.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری با بیان اینکه درس‌های اخلاق حوزه‌های علمیه در عصر امام خمینی و دوران اقامه دین و حاکمیت اسلام باید ناظر به این نقطه عطف تاریخ شیعه باشد، گفت: خروجی آن نیز باید انسان انقلاب اسلامی و عالم ربانی کارآمد نقش‌آفرین باشد، نه صرفا انسان‌های معنوی. یعنی درس اخلاق باید ذخیره معنوی سرشاری برای عالمان مجاهد فراهم کند و در مسیر پرفراز و نشیب نصرت دین خدا و سربازی ولایت پشتوانه مستحکمی برای عالم انقلابی حزب‌اللهی فراهم آورد.

وی ادامه داد: بنابراین مدل آرمانی مکاتب اخلاقی معنوی، معنویتی است که جریان ولایت شیعه را تقویت کند و خار چشم دشمنان اسلام و انقلاب باشد.

معاون تهذیب حوزه های علمیه تصریح کرد: اخلاقی‌ترین و معنوی‌ترین عالمان عصر ما خود حضرت امام و مقام رهبری و امثال شهید بهشتی و شهید مطهری هستند که در بستر مجاهدت اجتماعی معنوی و اخلاقی زیسته‌اند. نمونه اعلای تربیت اخلاقی و معنوی شهید سردار قاسم سلیمانی است که یک سالک مجاهد بود و تمام ذخیره معنوی او در خدمت یاری دین خدا و فداکاری در راه ولی خدا به کار گرفته شد.

حجت الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری در پایان اشاره ای هم به برگزاری دروس اخلاق عمومی در سال جدید داشت و ابراز امیدواری کرد که با هماهنگی‌های انجام شده در سال جدید ان شاء‌الله از افاضات اخلاقی آیت الله شب‌زنده‌دار، آیت الله رجبی، حجت‌الاسلام والمسلمین سید احمد فقیهی و حجت‌الاسلام والمسلمین آقاتهرانی به شکل هفتگی بهره‌مند خواهیم شد و حوزه مقدس قم درس‌های اخلاق عمومی پربهره‌ای خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://tahzib.ismc.ir/?p=1208

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.