آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه با حضور در ساختمان معاونت تهذیب و تربیت حوزه از بخش های مختلف این معاونت بازدید کرد و در جریان فعالیت های صورت گرفته قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین محمد عالمزاده نوری در حاشیه این بازدید اظهار کرد: راهبرد اصلی ما فراگیر شدن تزکیه، تهذیب و تربیت در حوزههای علمیه و حاکمیت و اشراف آن بر دیگران ارکان و اجزای حوزه است.
وی اضافه کرد: دیگر راهبرد ما تعمیق و تجلی تهذیب و تربیت در همه ساختارها، برنامهها، قوانین، فرآیندها، مدیریت حوزهها و مدارس است.
معاون تهذیب و تربیت حوزههای علمیه با اشاره به اینکه ۱۳ ساحت تربیت به منظور رشد جامع و متوازن طلبه در نظر گرفته شده است، مطرح کرد: همچنین ۱۶ دسته مخاطب شامل طلاب سطح یک، سطوح عالی، مراکز تخصصی و مؤسسات آموزشی، خانواده طلاب، مدیران مراکز و مدارس علمیه، معاونین تهذیب مراکز و مدارس علمیه، کارمندان مدارس و حوزههای علمیه، اساتید مدارس علمیه، فعالان نخبگانی عرصه تهذیب و تربیت، گروهها و تشکلهای طلبگی، شاغلان حوزوی، طلاب سرباز، مجتمعهای مسکونی طلاب و روحانیون، مجتمعهای تفریحی و اردویی، عموم مردم و … است.
همچنین آیت الله اعرافی در جریان این بازدید با اشاره به اینکه نگهبانی، رصد، پایش و راهبری این جریان نخستین رسالت ما است، مطرح کرد: برای تحقق این رسالت نیازمند افرادی بزرگ و عالم با رویکرد تئوریک هستیم.
وی با بیان اینکه باید گفتمان تهذیبی و تربیتی نشر پیدا کند، عنوان کرد: باید نگاه جامعی برای تحقق رویکردها شکل بگیرد و سپس متناسب با آن اهداف و برنامهها اولویتبندی شود.
آیت الله اعرافی با اشاره به اینکه نسبت معاونت تهذیب با درختواره رشتهها باید مشخص شود، خاطرنشان کرد: طرح هجرت و امین تحول بسیاری داشتهاند و جامعه حدود ۳۰ هزار نفری را شامل میشوند که تهذیب و تربیت میتواند در این عرصه نیز ورود کند.
وی با بیان اینکه امروز با شبه بحران هویت مواجه هستیم، تصریح کرد: این بحران انواع آسیبها را به همراه داشته است که نیازمند فعالیت جدیتر نظام مشاوره هستیم.